Let op :  I.v.m. grote drukte AUB tijdig uw afspraak plannen.

 

Van Alfa tot Volvo, van oldtimer tot hagelnieuw.

Onze werkplaats

Onze werkplaats is schoon, overzichtelijk en strak georganiseerd. Hoewel we specialiseren in Ford en Toyota zijn we ingericht voor onderhoud en reparatie van alle mogelijke auto’s: Van Alfa tot Volvo, van microcar tot bestelwagen, van oldtimer tot hagelnieuw. Ook zijn we officieel NEN-gecertificeerd voor onderhoud en reparatie aan alle elektrische en hybride voertuigen, en voor onderhoud aan alle types airco- en koelinstallaties. 

Ook regelen wij voor onze klanten eersteklas herstel van ruit- en autoschade.

Klik hier voor een virtuele tour door onze werkplaats.

 

Onze manier van werken

Door onze strak georganiseerde en toch flexibele planning is bijna elke klus de eerste dag klaar, zelfs bij onvoorzien meerwerk. Een vervolgafspraak, of lang wachten tot uw auto klaar is, is zelden nodig.

Wij denken mee met de klant en kijken waar mogelijk vooruit. Hierdoor kunnen we vaker klussen combineren wat het aantal werkplaatsbezoeken en de kosten beperkt. Ook kunnen we hierdoor vaak hoge onderhoudskosten vooraf zien aankomen en uitstellen of spreiden.

Waar nuttig adviseren wij preventief onderhoud om hoge kosten op een later tijdstip te helpen voorkomen.

We houden de auto's die we onderhouden scherp in de gaten en herinneren u tijdig aan uit te voeren onderhoud, APK, winterwielen monteren en vervanging van slijtdelen etc. U kunt dus onbezorgd van uw auto genieten, wij maken dat mogelijk.

Wij maken geen gebruik van speciale aanbiedingen en kortingen om nieuwe klanten aan te trekken, het zijn juist de bestaande klanten die voordeel genieten. Zie hiervoor de pagina's Full-Service Card en BudgetCard.

Ook typisch voor onze werkplaats is dat we bij elke onderhoudsbeurt, groot of klein, standaard alle APK-punten controleren. Ongeacht of de auto al aan een keuring toe is of niet. Hierdoor is de APK bij élke onderhoudsbeurt gratis. Behalve dat het voordelig is voor u, hoeft u nooit voor een losse APK-keuring terug te komen en weet u ook dat uw auto altijd maximaal veilig en betrouwbaar is.

 

Onze kwaliteit

Bij onderhoud en reparaties gebruiken wij uitsluitend origineel-kwaliteit onderdelen en topkwaliteit MPM smeermiddelen. Bij regulier onderhoud werken wij netjes volgens de officiële fabrieksvoorschriften, daardoor blijft de garantie op uw jonge auto gewoon van kracht. Daarvoor hoeft u dus niet naar een (dure) merkdealer.

We bewijzen de kwaliteit van ons auto-onderhoud met onze gratis pechhulpservice. Na elke reguliere onderhoudsbeurt krijgt u van ons namelijk gratis een AA-Team pechhulpcertificaat. Hiermee heeft u tot aan de volgende onderhoudsbeurt in heel Europa 24/7 recht op gratis pechhulp.

De standaard BOVAG reparatiegarantie bedraagt 6 maanden, wij verlenen op alle reparaties tenminste 12, en bij een aantal reparaties zelfs 24 maanden garantie.  Klik hier voor info over BOVAG reparatiegarantie

 

Onze prijzen

Ons motto is: Kwaliteit mag iets kosten, maar hoeft niet duur te zijn. Voor origineel-kwaliteit hoef je als het aan ons ligt echt niet het merkdealer-tarief te betalen.

Bovenop onze toch al schappelijke prijzen verlenen wij extra korting aan houders van onze Full-Service Card of BudgetCard. Deze krijgt u gratis bij elke onderhoudsbeurt.

Onze prijzen voor autobanden zijn zeer concurrerend te noemen, houders van een Full-Service-, Budget- of SponsorCard krijgen hierop zelfs nog extra korting. Klik hier voor onze bandenshop

 

Onze klanten

Onze klanten vertellen u zelf wel of wij ons werk goed doen of niet, klik hier voor Klantenvertellen.nl.

Bent u al een tevreden klant van ons, plaats dan ook een review!

 

Onze mensen

Wij hebben een relatief jong team, maar met een hoog opleidingsniveau. Bijblijven door technische trainingen en brede werkervaring spreken voor zich. Ook de eigenaar van het bedrijf is een door de wol geverfde techneut die zich doorlopend laat bijscholen.

Al onze mensen zijn opgeleid of trainen op Niveau 4 (Technisch specialist) of Niveau 5 (Master). Drie van onze mensen zijn APK-keurmeester, een vierde wordt momenteel daarvoor opgeleid. Twee van onze mensen zijn NEN9140 opgeleid voor onderhoud en reparatie van alle elektrische en hybride voertuigen, ook een derde monteur volgt deze trainingen.

Maar wellicht nog belangrijker is onze passie voor het monteursvak en de oprechte betrokkenheid bij onze klanten en hun auto’s. Zoiets vindt je alleen nog in een echte dorpsgarage.

 

Graag tot ziens!

Eric, Bryan, Reamon, Stan en Kaj.